به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از بافتهای نوسازی شده دلال ساز به خاطر رعایت نشدن قوانین و مقررات ساخت و ساز و استفاده از مصالح غیر استاندارد و نامرغوب هر چند به ظاهر نوسازی شدهاند، اما همچنان در برابر کوچکترین لرزشی به آسانی از هم فرو میپاشند و بر سر ساکنانشان فرود میآیند که این مهم توجه به روند کیفی نوسازی را به موازات لزوم بازنگری در کمیت آن مطرح میکند.
**بافتهای فرسوده با ساکنان آسیب پذیر
بافتهای فرسوده شهری تقریبا در تمامی مناطق پایتخت پراکندهاند، بافتهایی فرسوده با ساکنینی که آسیب پذیر از لحاظ مالی هستند.این توزیع در تهران به شکلی است که میتوان محلهای با کوچههای تنگ و تاریک را در فاصله چند صدمتری برجهای لوکس و چند میلیارد تومانی شمال شهر پیدا کرد، اینجاست که تفاوت فرهنگی و فاصله فقر و غنا مقابل چشمان هر بینندهای خود نمایی میکند.
عباداله فتح اللهی مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره میگوید: 5 درصد از 64 هزار هکتار مساحت تهران مربوط به بافت فرسوده است که معادل 268 هکتار میشود.
وی با بیان اینکه قرار بود سالانه 10 درصد بافتهای فرسوده توسط دولت و شهرداری نوسازی شوند گفت: در بافتهای فرسوده سه برابر بافتهای غیر فرسوده جمعیت زندگی میکند و از 920 هزار پلاک در شهر تهران، 206 هزار پلاک فرسوده هستند که معادل 22 درصد از پلاکهای این شهر است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/