وی با بیان اینکه قیمت های متفاوتی برای خرید تضمینی شیر بر اساس کیفیت و میزان چربی در نظر گرفته شده بود، گفت: این طرح می توانست موجب افزایش کیفیت این محصول غذایی با ارزش شود.
امیری با بیان اینکه خرید تضمینی شیر همانند خرید تضمین گندم و جو موجب امید بخشی به تولیدکننده می شود، اظهارکرد: با وجود استقبال دامداران استان به دلیل همراهی نکردن واحدهای صنعتی لبنی، این طرح روی کاغذ ماند و در این استان اجرا نشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر واحدهای لبنی هر کیلوگرم شیر خام را به قیمت 11 هزار و 500 ریال از دامدار می خرند، افزود: این در حالی است که قیمت تمام شده هر کیلو شیر خام برای دامدار 15 هزار ریال است.
امیری اضافه کرد: از طرف دیگر پرداخت وجه محصول خریداری شده از دامداران توسط کارخانه داران به صورت مدت دار پرداخت می شود، گفت: این شیوه تسویه حساب واحدهای لبنی موجب می شود دامدار هم نهاده دامی را به صورت نسیه و با قیمت گرانتر تهیه کند که خود موجب افزایش قیمت تمام شده شیر می شود.
وی با بیان اینکه صنعت دامداری در شرایط کنونی نیازمند حمایت دولتی است، اظهار امیدواری کرد: کاهش سود تسهیلات 24 درصدی به 18 درصد، بهبود وضعیت دامداران را در پی داشته باشد.
امیری از شیوه خدمات بیمه دام هم انتقاد کرد و گفت: پرداخت غرامت کمتر از نصف بهای یک راس گاو در زمان وارد شدن خسارت به دامدار موجب کاهش استقبال دامداران از بیمه می شود.