وی افزود: سپاه عاشورا در زمینه مساعدت و همراهی با مسئولان، برای کمک رسانی به فعالیتها و خدمات مرتبط با عشایر که جزو مناطق محروم محسوب میشوند، اعلام آمادگی میکند.
فرمانده سپاه عاشورا بر ادامه این رویه و مردمی بودن مسئولین و محرومیت زدایی تاکید داشت و رمز موفقیت را تعامل بین مسئولان نظام و ادارات با مردم غیور و شهیدپرور عشایر استان عنوان کرد.
محمدحسن آل هاشم، ریاست شورای عالی بسیج عشایر و مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی اظهار کرد: در فصل ییلاق 6 درصد و در فصل قشلاق 4 درصد عشایر کشور در استان ما مستقر میشوند به همین نسبت تعداد خانوار عشایر در فصل ییلاق بیش از سیزده هزار خانوار و در فصل قشلاق بیش از هشت هزار خانوار است.
وی فعالیتهای اداره کل امور عشایر را در راستای حمایت از عشایر اسکان یافته و کوچنده دانست و گفت: وظیفه این اداره در راستای خدمات رسانی به عشایر، مرمت و بازسازی راههای عشایری، ساخت پل در مناطق صعبالعبور، آبرسانی و نزدیک رسانی آب در ییلاقات، ایجاد آبشخورها برای دام عشایر و … است.
وی با اشاره به استفاده از انرژیها و تکنولوژیهای نو، از استفاده نانوتکنولوژی در امر راهسازی در یکی شهرستانهای عشایرنشین خبر داد و افزود: این اداره کل و بسیج عشایر تمام تلاش خود را در راستای خدمت رسانی به عشایر عزیز و رفع مشکلات آنها انجام خواهیم داد.
اسرافیل نژاد، مسئول بسیج عشایر استان، گفت: از سال 88 که سازمان بسیج امور عشایر به عنوان یک سازمان مستقل و به شکل رسمی تشکیل شد، تاکنون در جامعه عشایری در عرصههای فرهنگی و طرح تسلیح عشایر و سازندگی اقدامات خوبی صورت گرفته است.