به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، فرج الله امیری سرپرست اجرای این طرح
گفت:
شروع کاشت زعفران از خرداد سال گذشته آغاز و تا پایان آبان ماه اولین محصول
برداشت می شود.
وی تصریح کرد: این محصول نیاز آبی کمی دارد و در
تابستان که بحران آبی وجود دارد نیازی به آبیاری ندارد.
کارشناس کشاورزی هنرستان ناصح قمشه ای شهرضا نیز
گفت: تولید این محصول نیاز به تکنولوژی پیچیده و نیروی متخصص ندارد.
بیژن شیراحمدی افزود: در بررسی های انجام شده به
این نتیجه رسیدیم که این منطقه استعداد کشت زعفران را دارد.
شیر احمدی افزود: کشت این محصول که از محصولات
استراتژیکی بوده ارز آوری مناسبی به همراه دارد.
وی گفت: انجام این کار نیاز کارگری ساده ای داشته
و حتی اعضای خانواده هم می توانند تمام کارهای کاشت تا برداشت را انجام دهند.
مدیر اجرای این طرح نیز گفت: اجرای این طرح حمل
ونقل خاص و هزینه های سنگین حمل ونقل را نداشته و در زمانی که کاشت داریم تا هفت
سال بعد نیازی به کاشت مجدد نبوده و فقط بحث نگهداری و برداشت را داریم.
سیدفرزاد طباطبایی افزود: پیش بینی می کنیم حدود
900گرم بتوانیم برداشت خالص داشته باشیم.
وی تصریح کرد: هنرجویان و هنرآموزان
هنرستان ناصح قمشه ای شهرضا در نظر دارند سطح زیرکشت این محصول را تا 10 هزار مترمربع
افزایش دهند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/ب