به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ سید نورالدین شارعی رقم زعفران کشت شده در شهرستان گرمی را از نوع خراسانی عنوان کرد و گفت: میانگین برداشت زعفران در کشور بیش از چهار کیلوگرم در هکتار است و به لحاظ مصرف کم آب و بازده بالا کشت این گونه در شهرستان ترویج می شود.
وی افزود: تامین کارگر و خرید پیاز برای کشت هر هکتار زعفران 250 میلیون ریال هزینه دارد و بالا بودن هزینه از مشکلات ترویج آن است و بسیاری از کشاورزان بدون استفاده از تسهیلات بانکی امکان کاشت زعفران را ندارند.
انتهای پیام/ی