سرمازدگی وتگرگ درسال جاری سبب اتلاف 145 هزارتن محصول باغی دراستان اصفهان شد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ رییس زاده مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: میانگین تولید محصولات باغی استان 74 هزار و 300 هکتاراست که متوسط برداشت آن 640 هزارتن است ولی شرایط نامناسب جوی این رقم را به 496 هزارتن رساند .

وی خاطر نشان کرد : سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای در استان اصفهان یک هزار و 242 هکتار است که یک هزار و 108 هکتار آن مربوط به سبزی و صیفی است.

وی همچنین گفت : ازتمامی سرمایه گذاران بخش خصوصی که تمایل به کشت درفضای گلخانه ای را داشته باشند حمایت می شود .

رییس زاده افزود : ازکسانی که نیز تمایل به تغییر کشت از محصولات کم بازده به محصولات باغی پرثمر داشته باشند نیز حمایت خواهد شد .

ایشان همچنین گفت : 72 طرح گلخانه ای برای دریافت وام به بانک معرفی شده است .

وی با بیان اینکه 134 هکتار سطح زیرکشت گلخانه به تولید انواع گل های شاخه ای و آپارتمانی اختصاص دارد ، افزود : هرساله 39 میلیون شاخه گل ، دومیلیون تن گیاهان آپارتمانی ، 9 میلیون اصله درخت و درختچه زینتی و 42 میلیون گلدان گل فصلی در این استان تولید می شود .

وی گفت : 72 واحد فعال درزمینه قارچ خوراکی دراستان فعالیت می کنند .  

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.