مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: در طرح تحقیقاتی بر روی سلامت پسته مشخص شد که عناصر موجود در پسته در بروز بسیاری از سرطانها جلوگیری می کند.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان رضا بمانی افزود: در این تحقیقات مشخص شد که پسته دارای فیتوسترول است که این عنصر موجب کاهش کلسترول خون می گردد.

وی ادامه داد: همچنین پسته دارای عنصر اسید اوریک که باعث کاهش قند خون می شود و نیز پسته باعث خون سازی در بدن و رفع کمخونی می شود و نیز این محصول دارای ارزش غذایی مفید از بروز سرطانهایی نظیر سرطان یه و ... جلوگیری می کند.

وی خاطرنشان کرد: امسال در رفسنجان از سطح بیش از 80 هزار هکتار 35 هزار تن پسته خشک معادل 100 هزار تن پسته تازه بر داشت شد و امسال کیفیت پسته در رفسنجان نسبت به سالهای گذشته بهتر بوده است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/

برچسب ها: پسته ، سرطان ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.