دکتر حمید فرحبخش دکتر تغذیه و سلامت در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: آنتی اکسیدانها مواد شبه ویتامین هستند که فاقد ویتامین هستند اما منجر به بهبود وضعیت بدن و بالابردن سطوح ایمنی خواهند شد و به دو دسته محلول در آب و محلول در چربی تقسیم میشوند.
فرحبخش افزود: نمونه آنتیاکسیدانهای محلول در آب ویتامین C است که به بهبود وضعیت عمومی و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند و آنتیاکسیدان محلول در چربی، ویتامینE است که در روغنها وجود دارد و منجر به جلوگیری از بروز سرطانها میشود.آنتی اکسیدانی به اسم لیکوپن وجود دارد، مقدار زیاد در گوجهفرنگی و هندوانه وجود دارد و میتوان با مصرف منظم آن از بدن در مقابل سلولهای سرطانی محافظت کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: منبع اصلی آنتیاکسیدانها فیبر موجود در میوهها و سبزیجات میباشد که نقش عمدهای در پیشگیری از سرطانهای امروزی دارد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/