واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان، کارگاه تولید خیار شور را تعطیل کرد.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در این اقدام 45105 کیلوگرم انواع خیارشور فله ای و بسته بندی شده کشف و کارگاه توقیف و تعطیل شد. 

شهروندان در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی مراتب را با شماره تلفن 190 یا 1490 مرکز بهداشت اصفهان اطلاع دهند.  

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.