به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ هادی ذبیحی از آغاز برداشت محصول انجیر از سطح باغات روستاهای نمهیل، برندق، زاویه جعفرآباد، چنارلق و کزج از توابع بخش خورش رستم شهرستان خلخال خبر داد .
وی ارقام عمده انجیر تولید شده را از نوع سیاه و زرد و ارقام محلی پیکانی و اسمعلی ذکر کرد و افزود: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان ۲۵ هکتار است که ۵ هکتار آن بصورت دیم مورد بهره برداری قرار می گیرد و متوسط برداشت از هر هکتار ۴ تن می باشد.
ذبیحی در خصوص ارزش غذایی این محصول گفت: انجیر تولید شده در خلخال سرشار از قند است بطوری که 50 درصد آن را قند تشکیل می دهد.
همچنین منبع خوبی از پتاسیم،منیزیم،کلسیم،فسفر و ویتامین های A،B،Cاست.
انتهای پیام/گ