مصرف نمک فراوان و استفاده بیش از حد پروتئین به خصوص در ورزشکاران، بار کلیوی را افزایش می‌دهد و باعث ایجاد نارسایی می‌شود.

دکتر پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: مهمترین عاملی که باعث آسیب رسانی به کلیه می‌شود، مصرف نمک فراوان است که باعث بالا رفتن فشار خون و اضافه شدن بار کلیوی می‌شود که توصیه می‌شود از خوردن نمک فراوان جلوگیری شود.

وی افزود: باید سعی کنیم تا جایی که امکان دارد از مصرف زیاد نمک در هنگام پخت غذا جلوگیری کنیم، زیرا باعث ایجاد نارسایی در کلیه می‌شود، همچنین مورد دیگری که باعث آسیب به کلیه‌ها می‌شود، مصرف بی‌رویه پروتئین‌هاست، به خصوص در ورزشکاران مصرف زیاد این ماده باعث بروز بیماری می‌گردد.

وی در پایان گفت: عامل دیگری که باعث به وجود آمدن سنگ کلیه می‌شود، می‌توان به یون‌هایی به نام اگزالات اشاره کرد، بنابراین افرادی که با خیال لاغری شروع به مصرف آب کرفس می‌کنند، از آن دسته از افرادی هستند که در معرض خطر سنگ کلیه قرار می‌گیرند، همچنین وجود فلزات سنگین در مواد غذایی نیز به بروز این نارسایی‌ها کمک می‌کند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: کلیه ، نمک ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار