با وجود خواصی که آویشن دارد اما مصرف روغن آویشن به صورت خوراکی بسیار خطرناک است.

وحیدی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  آویشن گیاهی کوهستانی است که عطری دل انگیز دارد و تنوع زیادی در این گیاه وجود دارد و خواص آن گرم و خشک می باشد 

وی افزود:  از این گیاه برای طعم دار کردن انواع غذا استفاده می شود و گاهی می توان آن را مانند چایی دم کرده و استفاده کنیم.

وحیدی ضد سرفه و خلت آور بودن را از مزایای این گیاه دانست و افزود: می تواند از ابتلا به سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی پیگیری  کنند.

وی اظهار داشت:  این گیاه را می توان به صورت پودری بر روی غذا ریخت و آن را در برنامه غذایی خود قرار داد.

 وحیدی تصریح کرد:  این گیاه می تواند  بی خوابی، اسهال و امراض ناشی از سو هاضمه ها را درمان کند و اگر 8 تا 10 گرم آویشن را در یک لیتر آب حل کرده و دم کنیم و با کمی عسل،  به بیماران دچار تنگی نفس، اختلالات کلیه درد مفاصل سياتیک بدهیم آنها را درمان می کند.

حیدری تصریح کرد:  برای تقویت بینایی، ریزش مو تقویت حافظه نیز مصرف آن توصیه می شود ولي مصرف خوراکی روغن آویشن خطرناک است./ح




برچسب ها: آویشن ، تنگی نفس ، عسل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار