بهزاد سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر ارائه تسهیلات و خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار زیاد شده است ولی باز هم به دنبال خدماتی که نیازهای شرکتهای دانش بنیان را راحتتر و سریعتر برطرف کند، هستیم.
وی در ادامه افزود: ولی با این حال، گاهی خلاءهایی وجود دارد که باید جای خالی آنها پر شود. یکی از آنها بحث ساختمان و احداث مجتمعهای ساختمانی است که با تعامل با بانکها سریعتر عملی میشود.
سلطانی تصریح کرد: برای حمایت از ساختمانها و مجتمعهای فناوری باید حداقل 10 شرکت دانش بنیان با یکدیگر تجمیع شوند و درخواست یک مجتمع فناوری بدهند تا بر اساس آن یک ساختمان برای آنها خریداری شود و به صورت اجاره در اختیار آنها قرار بگیرد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: تقاضای احداث پنج پروژه برای تأمین دفاتر کاری شرکتهای دانش بنیان که متقاضی هستند و صندوق نوآوری و شکوفایی رسیده که یکی از آنها دانشگاه امیرکبیر است.
سلطانی تأکید کرد: طبق ضوابط موجود هم شرکت دانش بنیان برای استقرار در واحدهای فناوری باید 30 درصد درآمد اولیه را داشته باشند و 70 درصد باقی مانده را به جای این که در محلهای دیگر اجاره بپردازند به صورت اقساط به صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت خواهند کرد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان بیان کرد: دفاتری که قصد داریم برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان ایجاد کنیم باید به صورت مجتمع درآوریم و از این طریق به آنها هویت بخشیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/