در بازرسی از یک کارگاه تولید کشک در درچه اصفهان 360 کیلو گرم کشک ضبط شد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان وبراساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ محمدی مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط شبکه در این خصوص گفت: این کارگاه در شرایط غیر بهداشتی اقدام به تولید کشک می نمود و در بازرسی انجام شده مقدار ۳۶۰ کیلوگرم کشک نیز توقیف و ضبط گردید.


انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.