مدیر گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزوز گوش را یک بیماری آزار دهنده دانست که حتی می تواند منجر به خودکشی فرد مبتلا شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر سعید فراهانی روز سه شنبه در نشست خبری اولین کنگره مفاهیم و اصول کاربردی شنوایی شناسی که قرار است از ۱۲ تا ۱۴ آبان ۹۴ در برج میلاد تهران برگزار شود، به عارضه وزوز گوش اشاره کرد و گفت: وزوز گوش از جمله عارضه های شایع در جوامع است.

وی با بیان این مطلب که صدای ناخواسته در گوش را وزوز گوش گویند، افزود: این صدا را فقط خود فرد می شوند و از آن رنج می برد.

دبیر علمی اولین کنگره مفاهیم و اصول کاربردی شنوایی شناسی با اشاره به عوارض وزوز گوش که باعث شکایت فرد مبتلا می شود، گفت: این عارضه ممکن است به واسطه بیماری های گوش میانی، بیماری های ویروسی، آنتی بیوتیک هایی که اثر سمی بر روی گوش دارند و همچنین قرار گرفتن در محیط های پر سر و صدا ایجاد شده باشد.

فراهانی با بیان این مطلب که وزوز گوش باعث آزار روح و روان فرد مبتلا می شود، افزود: در دنیا با استفاده از روش مبتنی بر شیوه های روان شناختی، سعی می کنند فرد مبتلا را به شنیدن این صدا عادت دهند تا آزار آن کاهش یابد.

وی با اشاره به گزارش هایی که در ارتباط با خودکشی برخی افراد گرفتار وزوز گوش عنوان شده است، گفت: بر اساس آمارهای جهانی، ۲۷ درصد مردان و ۱۵ درصد زنان بالای ۴۵ سال تجربه وزوز گوش را دارند.

فراهانی ادامه داد: میزان شیوع این عارضه در کشورمان بیشتر از آمار جهانی است.

وی در خصوص اینکه چرا مردان بیشتر از زنان گرفتار وزوز گوش می شوند، گفت: قرارگرفتن در محیط های صنعتی، یکی از علل شیوع بیشتر این عارضه در مردان است.

فراهانی با بیان این مطلب که با افزایش سن وزوز گوش نیز تشدید می شود، افزود: وزوز گوش شامل وزوز حاد و مزمن است که نوع حاد آن از چند روز تا چند هفته طول می کشد. اما وزوز مزمن تا ۶ ماه و بیشتر ادامه دارد و اصولا به درمان ها مقاوم است.
منبع:مهر
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.