به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ نجیبزاده افزود: نیاز روزافزون مردم به مصرف پروتئین باعث شده اجرای طرحهایی که زمینه تولید این فرآوردهها را فراهم میکنند از اهمیت ویژهای برخوردار باشند.
وی گفت: یکی از این طرحها، مرغداری گوشتی بوده که در استان حدود 608 واحد فعالیت دارند که ظرفیت تولید آنها 12 میلیون قطعه در دوره است.
نجیبزاده افزود: سال گذشته این آمار 598 واحد با ظرفیت تولید 11.7 میلیون قطعه در دوره بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به آمار 6 ماهه تولید گوشت سفید در استان گفت: نیمه اول امسال 19 هزار و 400 تن گوشت سفید در استان تولید شده است.
به گفته وی سال گذشته 52 هزار و 153 تن گوشت سفید در استان تولید شده است.
انتهای پیام/ی