مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: هیچکدام از واحدهای تولیدکننده فرآورده گوشتی در کرمانشاه از خمیر مرغ استفاده نمی‌کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ از کرمانشاه؛ سیدمحمود میرمعینی در نشست خبریکه به مناسبت روز جهانی غذا، تشریح کرد: در هیچکدام از 13 واحد واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی همچون سوسیس و کالباس در کرمانشاه، موردی از مصرف خمیر مرغ نداشته ایم.

وی افزود: در هفته چهار یا پنجبار از این واحدهابازرسی انجام می‌شود و اگر تخلفی باشد با آنها برخورد خواهد شد.

میرمعینی اظهار کرد: در استان کرمانشاهموردی از مصرف "روغن پالم" در صنایع لبنی دیده نشده ‌است.

مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه ادامه داد: اگر موردی از تخلف وجود داشته به سازمان غذا و دارو با ذکر نام اعلام کردیم که نتایج به صورت سراسری گزارش شود.

میرمعینی همچنین از فعالیت پنج واحد تولیدکننده آب معدنی در استان خبر داد و یادآور شد: هیچکدام از این واحدها مشکل نداشتند.

وی افزود: نتایج آزمایشاتی که بر روی آب معدنی‌های استان انجام شده را نیز به سازمان غذا و دارو ارسال کردیم.

مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه از مردم خواست هنگام خرید یک کالا به اصالت آن توجه کنند و از وجود آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه روی محصول مطمئن شوند.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: کرمانشاه ، مورد ، پروتینی ، مواد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.