به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از دیدگاه طب سنتی بوییدن سیب و خوردن آن در سلامت مغز و تقویت آن بسیار اثر دارد.سیبی برای بدن بسیار مفید است که سالم, رسیده و شیرین باشد چرا که مصرف سیب ترش و کال موجب فراموشی میشود.
سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که مداومت در مصرف سیب و آب سیب از بروز استرسهای اکسیداتیو جلوگیری میکند همچنین سیب از متاستاز سرطان به کبد جلوگیری میکند.
سیب به علت داشتن خاصیت آنتی پرولیفراتیو(جلوگیری از رشد بیش از حد سلولهای کراتینوسیت و تنظیم اثرات ایمنی بدن) از تکثیر بیش از حد سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
سیب علاوه بر اینکه مغز و حافظه را تقویت میکند, از بروز برخی از بیماریهای اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری میکند.
اهمیت سیب در درمان برخی از سرطانها مانند سرطان سینه و کولون اثبات شده است حتی مصرف سیب از پیشروی سرطان پیشگیری میکند.
افرادی که دچار ضعف معده و مشکلات معده رنج میبرند, سیب بسیار برایشان مفید است ولی باید دانست که این افراد باید پوست سیب را بگیرند, چون معده ضعیف است و قادر به هضم پوست سیب نیست؛ مصرف سیب بدون پوست به رفع یبوست کمک میکند.