به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدير جهاد كشاورزي شهرستان جویبار گفت: روزانه 3 تا 5 تن مرکبات در واحدهای سورتینگ این شهرستان درجه بندی می شود.
سلیمان حاتم نژاد با اشاره به آغاز برداشت نارنگی زودرس از باعات مرکبات شهرستان جویبار افزود: با توجه به شروع برداشت نارنگی زودرس، واحدهای سورتینگ و سردخانههای این شهرستان با تمام ظرفیت و پتانسیل موجود آماده عملیات پردازش و ذخیره سازی مرکبات هستند.
وی یادآور شد: روزانه 3 تا 5 تن عملیات سورت با نظارت کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در این واحدها صورت گرفته و محصولات به بازار مصرف عرضه می شود.
انتهای پیام/ی