معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو در تشریح برنامه‌های سازمان غذا و دارو گفت‌: کاهش مصرف شکر در فرآورده‌های غذایی اجرا‌یی می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر سهیل اسکندری با بیان این مطلب گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10 درصد  انرژی روزانه معادل حدود 50گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر 156 واحد تولید کننده نوشابه گاز دار و 340 واحد تولید کننده نوشیدنی میوه ای در کشور مشغول فعالیت می باشند تصریح کرد: درسال 93 در راستای کاهش مصرف شکر بازنگری در ضوابط نوشیدنی میوه ای است که 1.5 درصد میزان شکر مصرفی کم شده و 5درصد میزان آبمیوه مصرفی در فرمولاسیون افزایش پیدا کرده است.

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو همچنین گفت: براساس مصوبه کمیته فنی قانونی اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی که در راستای ارتقاء سلامت محصولات غذایی صورت پذیرفته، کاهش مصرف شکر در نوشابه های گازدار به حداکثر 9درصد تقلیل یافته است.

این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به عدم استفاده از نوشیدنی مالت طعم دار بدلیل مصرف بالای شکر ،در خصوص نوشیدنی های مالت بدون طعم اظهار داشت: بدلیل عدم افزودن شکر با معیارهای تغذیه ای صحیح  منطبق است.

دکتر اسکندری در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: در راستای کاهش مصرف شکر، واردات نوشابه های گازدار  توسط سازمان غذا و دارو ممنوع شده است ،ضمن اینکه کاهش مقدار شکر مجاز در نوشابه های انرژی زا، از دیگر دست آوردهای اقدامات سازمان غذا و دارو است.

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر مصوبات کاهش شکر فرمولاسیون در شیرهای طعم دار و دسرهای لبنی، خبر از کاهش 10درصد شکر در فراورده های مذکور داد و خاطر نشان کرد: حداکثر سقف شکر در شیرهای طعم دار از اول دی ماه 94 ،براساس ابلاغ اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کاهش می یابد.

وی در خاتمه در خصوص  میزان قند مجاز در فراورده های یخی نیز گفت : از  دهم دی ماه سال جاری این عدد به 10 درصد کاهش خواهد یافت.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار