وی با بیان اینکه همواره کالاهای ترکیه نسبت به کالاهای بی کیفیت سایر کشورها از مقبولیت نسبی در ایران برخوردار بوده است، با تاکید بر تولید برندهای برتر دنیا در ارس و تامین بخشی از نیاز بازار ایران و صدور به کشور هدف توسط سرمایه گذار خارجی و بخصوص ترک ها، تولید و صادرات در ارس را آسان و سودآور اعلام کرد.
وی همچنین تولید بخشی از کالا در یک کشور و تکمیل آن در کشور دیگر را سرمایه گذاری کم هزینه و پرسود برای فعالان اقتصادی ایران و ترکیه دانست و گفت: سرمایه گذاری های مشترک ایران و ترکیه همواره با موفقیت همراه بوده و این مهم در ارس مشهود می باشد.
وی اظهار داشت: مزیت های رقابتی، گمرکی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ارس، فرصتی طلایی برای کسب سود بیشتر و گشایش بازارهای جدید و ایجاد تنوع در تولید است.
عرب باغی در بخش دیگر سخنان خود بازار مصرف 75 میلیون نفری ایران و شرایط قانونی و مشوق های سرمایه گذاری در ارس و همچنین شرایط فرهنگی و اقتصادی و موقعیت جغرافیایی ایران و ترکیه را یادآور شد و افزود: علاوه بر مزیت های قانونی و منطقه ای، وجود انرژی، نیروی کار متخصص و مواد اولیه ارزان قیمت در ایران نسبت به کشورهای خارجی، فرایند بازاریابی، تولید و صادرات را سهل و سریع تر کرده است.