به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازاصفهان،احمد سليماني پور با بيان اين مطلب گفت: در
طبيعت درختان مواد غذايي را از خاك جذب كرده و به برگ هاي خود انتقال مي دهند و با
فرا رسيدن فصل خزان و ريزش برگ ها، عناصر غذايي جذب شده توسط گياه به خاك
برگردانده مي شود .
وي افزود : اين برگ ها توسط ميكرو ارگانيسم ها تجزيه شده و ضمن بهبود
خصوصيات فيزيكي، شيميايي و بيولوژيك خاك، چرخه عناصر در طبيعت جريان خواهد داشت .
مديرعامل سازمان پاركها و فضاي سبز شهرداري اصفهان تصريح كرد: برگ هاي
خزان كه از منابع تجديدپذير بوده جمع آوري و به مكان هاي پیش بینی شده جهت سيلوي
برگ انتقال مي يابد.
سليماني پور ادامه داد: مدت زمان لازم برای فرآوری خاکبرگ حدود يك سال
است که در این زمان با فراهم آوردن شرايط بهينه فعاليت ميكروارگانيسم ها مانند
رطوبت، دما، تهويه و كود آلي و شيميايي دهي، فرآیند پوسیدگی و تجزیه کامل برگها
صورت گرفته و در نهایت خاکبرگ تولید می شود.
وي اضافه كرد: خاكبرگ توليد شده به عنوان ماده آلي اصلاح كننده ي خاك در
عمليات بستر سازي عرصه هاي فضاي سبز و همچنين اقدامات بهسازي خاك مورد استفاده
قرار مي گيرد كه اين روند باعث ادامه يافتن چرخه ي طبيعي عناصر غذايي درخاك خواهد
شد.
مديرعامل سازمان پاركها و فضاي سبز شهرداري اصفهان بيان كرد:
عملیات فراوری خاکبرگ در راستای حفظ حاصلخیزی و منابع غذایی موجود در خاک و
استفاده از منابع تجدیدپذیر بوده و جزء اقدامات بنیادین با هدف اصلاح الگوی مصرف و
توسعه فضای سبز پایدار می باشد.
انتهای پیام/ش