به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عزتالله يوسفيانملا بابیان اینکه انتظارمان در بخش سياست خارجی از آقای ظريف خيلی بيشتر از اينها بود، گفت: درست است كه مسئله هستهای و مذاكرات ژنو بسيار سرنوشتساز است اما اين دليل نمیشود که همه اركان وزارتخارجه را رها كنيم.
وی به ملاقاتهای شتابزده ظريف در زمان فاجعه منا در كشورهای مختلف اشاره کرد و افزود: وزارت خارجه در مسئله منا باید از دیگر ارگانهای کشور فعالیت بیشتری از خود نشان میداد و حتی خود وزیر هم باید سفرهای دیگرش را متوقف میكرد.
نماينده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی تصريح كرد: وزير بهداشت مسئول پيگيری مسائل سياسی وزارت خارجه نيست و وقتی در وزارت خارجه كفه سياسی تراز نشود، قطعاً هزينههايی باید داد.
يوسفيانملا رها کردن مذاکرات از سوی وزیر امور خارجه را در زمان این فاجعه بزرگ یک امر ضروری دانست و اضافه کرد: ظريف میبايست مذاكرات را رها و مسائل منا را پيگير میشد، در صورتی كه در طول اين مدت همه ابتكار عمل دست سازمان حج و زيارت بود.
وی با اشاره به اینکه مسئله هستهای مسئله مهمی است اما نباید همه چيز وزارت خارجه را رها کرد، متذکر شد: طی اين دو سال به بهانه اهميت مسائل هستهای همه سياسستهای خارجی تعطيل شد.
نماينده آمل در مجلس شورای اسلامی، پيگيری سرنوشت بازماندگان در منا و غربت ايرانيان را يادآور شد و تصريح كرد: در مجلس شورای اسلامی تذكر جدی به آقای ظريف داده میشود.
یوسفیانملا به اهمیت پیگیری فاجعه منا از سوی وزارت خارجه اشاره کرد و ادامه داد: مذاكرات كه در حال انجام است و چيزی مهمتر از مسئله منا که جان هزاران ايرانی در غربت به خطر بود، وجود نداشت.
وی با بیان اینکه ظريف میبايست تهاجم سياسی را ساماندهی میكرد و تمام وزارتخارجه را به سمت این موضوع گسيل میداد، خاطرنشان کرد: بعد از كشتار سال 66 شرايطی كه برای حجاج در منا پيش آمد، بیسابقه بود و اصلاً تحركی در نظام خارجی نديديم.
يوسفيانملا در پایان کمکاری از سوی وزارتخارجه را توجیهناپذیر دانست و گفت: اگر به ظريف ويزا داده نشد میتوانست از طريق كشور همسايه اقدام كند و وارد عربستان شود.
انتهای پیام/ز