محسن کوهی افزود: وزارت کشور برای اختصاص اعتبار پیشنهادی، برنامه عملیاتی از ما خواسته است که این برنامه را به آن ها ارائه کرده ایم.
وی با اشاره به ایجاد 4 کمیته در ستاد باز آفرینی پایدار افزود: 4کمیته زیرساخت، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی در تشکیلات ستاد توانمند سازی و ساماندهی حاشیه شهر مشهد فعال شده است که از آن ها خواسته ایم گزارش های خود را به استانداری ارائه کنند.
مدیرکل دفتر فنی استانداری با بیان اینکه 30 شهر خراسان رضوی دارای بافت فرسوده مصوب است، گفت: سال گذشته ستاد بازآفرینی پایدار محدودهها و محلات هدف شهرستان های بزرگ استان تشکیل و دفاتر ستاد در اکثر شهرهای استان از جمله سبزوار، نیشابور، فریمان، تربت حیدریه، قوچان،گناباد و مه ولات فعالیت خود را آغاز کرد.
کوهی با بیان این که هر سال دو همایش تخصصی برای توجیه اعضا و دست اندرکاران ستاد باز آفرینی برگزار می شود، تصریح کرد: در این همایش ها که با حضور فرمانداری ها، شهرداری ها، شوراهای شهر، راه و شهرسازی و دستگاه های خدماتی برگزار می شود، چارچوب مصوبات کارگروه ها بررسی و راهکارهایی برای جلوگیری از ایجاد سکونتگاه های غیر رسمی جدید و پیشگیری از توسعه سکونتگاه های موجود ارائه می شود.
انتهای پیام/ ا