طی شدن دوران کودکی افراد در تنهایی و دور از دوستان و هم‌بازی‌های هم سن عاملی برای به خطر افتادن سلامت جسم و روح این افراد در بزرگسالی است.

سیما فردوسی روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اثرات منفی تنهایی افراد در دوران کودکی گفت: چگونگی دوران کودکی افراد، اثرات بسزایی در شرایط روحی و جسمی افراد در بزرگسالی دارد و اکثر افرادی که دوران کودکیشان اغلب اوقات در تنهایی سپری شده است دچار برخی از اختلالات روحی هستند علاوه بر اینکه اینگونه افراد احتمالا از نظر حجمی دچار ضعف سیستم ایمنی بدن نیز هستند.

وی در ادامه افزود: بر خلاف کودکان تنها، کودکانی که دوران رشد خود را در جمع دوستان و هم‌سن و سالان خود می گذرانند علاوه بر انجام بازی های مختلف و شاد بودن ، بسیاری از احساسات خود را با هم شریک می‌شوند، مانند: احساس ترس، غم و  استرس که این خود باعث می‌شود تا بار احساسات منفی کمتری را متحمل شوند و لحظات دشوار را راحتر بگذرانند.

دکتر فردوسی با اشاره به تک فرزندی زوجین و شاغل بودن هر دو والد ، افزود: اکثر کودکان امروزی دوران کودکی و رشد خود را بیشتر در تنهایی سپری می کنند، و زنگ خطری است تا والدین مسئولان مربوط به این امر توجه بیشتری کنند تا از پیامدهای منفی آن پیشگیری شود.

وی خاطر نشان کرد: شناسایی این کودکان توسط معلمان و مربیان مهد و آموزشگاها و معرفی آنها به مسئولان و مشاوران مراکز آموزشی می‌تواندقدم اول برای کمک به این افراد باشد.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.