به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز مصرف کنندگان در سنین مختلف و همچنین به دلیل تنوع مواد غذایی در کشور، بحث برچسب گذاری از اهمیت ویژهای برخوردار است.
قادر حاجی قلیزاده در خصوص نقش و اهمیت برچسبگذاری تغذیهای افزود: برچسبگذاری تغذیهای اصلیترین وسیله تبادل اطلاعات ما بین تولیدکنندگان و فروشندگان محصولات خوراکی با خریداران و مصرف کنندگان است که امکان اطلاع رسانی سریع را به مصرف کننده میدهد.
وی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ ضابطه جدید برچسب گذاری مواد غذایی به بخش صنعت و الزام تولید کنندگان به درج حقایق تغذیهای مطابق آخرین دستورالعمل حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (درج جدول تغذیهای به همراه درصد مقادیر مرجع غذایی یا NRV و چراغ راهنمایی تغذیهای) بر روی بسته بندی محصولات، کلیه تولید کنندگان موظف به رعایت این ضوابط هم سو با وزارت بهداشت می باشند تا با درج برچسبگذاری صحیح و صادقانه کمک شایانی به مصرف کنندگان در به کارگیری انتخابهای هوشمندانه و سلامت بخش نمایند و در جهت تامین سلامت جامعه بیش از پیش گام بردارند.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در ادامه در خصوص اجرای طرح برچسبگذاری تغذیهای در محصولات غذایی گفت: تا پایان سال 1394 هیچ محصول غذایی و آشامیدنی که ملزم به درج نشانگر رنگی تغذیهای هستند بدون درج این نشانگر مجاز به عرضه در بازار نخواهند بود.
وی گفت: برچسبگذاری تغذیهای بر روی تمامی مواد غذایی بسته بندی شده آماده فروش (اعم از تولید داخل و وارداتی) مشمول اخذ پروانه ساخت، پروانه بهداشتی ورود و شناسه نظارت و مشاغل خانگی مطابق با قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درج خواهد شد.
انتهای پیام/ ا