گفتنی است، در تحقیقات صورتگرفته توسط صندوق جهانی تحقیقات سرطان تنها انجام 10 دقیقه ورزش در روز کافی است تا از ابتلا به بسیاری از سرطانها در افراد جلوگیری شود.
براساس این پژوهشها تقریباً یکسوم از انواع شایع سرطانها را میتوان با اتخاذ یک شیوه زندگی سالم از بین برد و مانع از ابتلا به آن شد.
بررسیها نشان میدهند، بر این اساس رعایت مواردی چون جلوگیری از افزایش وزن و حفظ تناسب اندام، ورزش به میزان کافی، مصرف مایعات میتواند از ابتلا به سرطانهایی چون سرطان سینه، سرطانروده، سرطان کلیه و سرطان لوزالمعده جلوگیری کند.
براساس تحقیقات همسو عدم استعمال سیگار و دخانیات، تناسب اندام، نخوردن غذاهای پرکالری و نوشیدنیهای شیرین میتواند از ابتلا به سرطان در افراد جلوگیری کند.
کارشناسان اعتقاد دارند فعالیت فیزیکی زیاد از جمله ورزش در زنان باعث تعادل در هورمونهای بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه در آنها میشود.
داشتن یک رژیمغذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه، حبوبات سبوسدار، لبنیات و پروتئین کمچرب میتواند سبب افزایش توان سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلا به سرطان شود.
مصرف میوه و سبزی سبب کاهش خطر ابتلا به سرطانهایی چون دهان، گلو، مری، معده و سرشان ریه میشود.
در میوه و سبزی موادی به فیتوکمیکال وجود دارد میتواند موجب حفاظت از سلولهای بدن در مقابل آسیبهایی شود که در نهایت به سرطان منجر میشوند.
غذاهای پرکالری مانند شکلات، چیپس، بیسکویت، همبرگر یا مرغسرخشده، سیبزمینی سرخکرده، نوشابههای گازدار، نوشابههای انرژیزا و نیز آبمیوههای صنعتی میتوانند سبب اضافه وزن و چاقی و احتمال بروز سرطان در افراد شوند.
مصرف کم نمک نیز میتواند مانع از افزایش فشار خون و ابتلا به سرطان روده جلوگیری کند. براساس تحقیقات گوشتقرمز سبب آسیبرساندن به بافت روده میشود. در نهایت اجتناب از مصرف خودسرانه و بیرویه انواع مکملهای ویتامینی و همینطور تغذیه نوزاد با شیرمادر میتواند از ابتلا به سرطان در زنان جلوگیری کند.
براساس تحقیقات تغذیه نوزاد با شیر مادر سبب سلامت DNA، بافت سینه و کاهش درصد بروز سرطان سینه در زنان میشود.
انتهای پیام/