به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر مریم مهرپویا در حاشیه هفدهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق که در مرکز همایش های رازی برگزار می شود، اظهارداشت: متاسفانه درگیریهای عروق کرونری در این سنین بیشتر مشاهده میشود که علت آن به سبک زندگی غلط باز میگردد.
وی با بیان اینکه سن ابتلا به بیماریهای قلبی در کشور پایین آمده است، اظهار کرد: در گذشته سن ابتلا به بیماریهای قلبی بالای ۶۰ سال بود، اما اکنون به ۴۰ سال رسیده است.
مهرپویا افزود: حتی امروز در بین جوانان ۳۰ تا ۴۰ ساله هم آمار ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کم نیست. متاسفانه درگیریهای عروق کرونری در این سنین بیشتر مشاهده میشود که علت آن به سبک زندگی غلط باز میگردد.
این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه کم تحرکی، تغذیه نامناسب، فشارخون بالا، مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل، اضطراب و استرسها از جمله عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی هستند گفت: درمان هرکدام از این فاکتورهای خطر می تواند نقش مهمی در جلوگیری از بروز حملات قلبی داشته باشد.
مهرپویا ادامه داد: قطع مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل، اجتناب از مصرف چربی ها و رعایت اصول صحیح تغذیه ای، مبارزه با استرس و تحرک بدنی از جمله نکات پیشگیرانه ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
مسئول پانل داروهای جدید هفدهمین کنگره تازه های قلب وعروق در ادامه با بیان اینکه در سال های اخیر استفاده از درمان مداخلهای و کم تهاجمی کاربرد بیشتری پیدا کرده است گفت: درباره چهار دسته دارویی جدید اعم از داروهای جدید ضد انعقادهای خوراکی، داروهای مورد استفاه درآنژین و ایسکمی قلبی، داروهای مورد استفاده در درمان پرفشاری خون شریانی و داروهای مورد استفاده در درمان هایپرلیپیدمی به طور مفصل در پانل داروهای جدید بحث خواهد شد.
وی ادامه داد: این داروها هم دارای برند تولید داخل و هم وارداتی هستند و از هر دونوع آنها در کشور استفاده می شود.
بر اساس این گزارش، هفدهمین کنگره تازه های قلب وعروق به همت انجمن آترواسکلروزیس ایران از ۳۱ شهریور تا سوم مهر ماه سال جاری درسالن همایش های بین المللی رازی تهران در حال برگزاری است.
منبع: مهر
انتهای پیام/