وی گفت: اميدواريم بتوانیم در 25 ارديبشهت سال آينده همزمان با روز ملي فردوسي جايزه جهاني فردوسي را به فردوسي شناسان و فردوسي پژوهان اهداء كنيم.
حسين زارع صفت افزود: حكيم ابوالقاسم فردوسي جايگاه بي نظيري در سپهر ادب و شعر فارسي دارد و زبان فارسي مديون فردوسي حكيم است لذا بر همه ما لازم است تا با برنامه ريزي هاي مناسب به معرفي هرچه بيشتر اين شاعر و حكيم بلند آوازه ايران زمين كمك كنيم.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوی از راه اندازي سايت الكترونيك فردوسي با هدف آشنايي هرچه بيشتر اقشار مختلف با حکیم فردوسی و معرفي منطقه فرهنگي – تاريخي توس خبر داد و گفت: بارگذاري و به روز رساني اين سايت در دستور كار قرار گرفته و به زودي شاهد به روز رساني و فعاليت اين پورتال هستيم.
به گفته زارع صفت، بهره گيري از ظرفيت هاي تشكل هاي خصوصي مرتبط با فردوسي و شاهنامه، استفاده از ظرفيت هاي مردم بومي منطقه تاريخ توس، استفاده از نظرات نخبگان، بهره گيري از تجربيات فردوسي پژوهان و فردوسي شناسان و افزايش همكاري ها براي ساماندهي منتطقه تاريخي – فرهنگي توس و تبديل توس به يك محور گردشگري مهمترين اقداماتي است كه بايد صورت گيرد.
انتهای پیام/ی