آغاز طرح پایلوت کیفی سازی نان در استان مازندران برای اولین بار در فرآیند پخت نان ماده غذایی کاملا طبیعی و بی ضرر جایگزین جوش شیرین شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دبیر پایلوت کیفی سازی نان استان افزود : سید حبیب حسینی با 28 سال سابقه خبازی با گذر از مشکلات و همچنین ارتباط موثر و مستمر با متخصصان شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 توانست برای اولین بار نان لواش و بربری را بدون استفاده از جوش شیرین و با ماده ای طبیعی و بسیار ارزان قیمت تولید کند.

فریدون امیریان با اشاره به مضرات استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان از جمله ایجاد ناراحتی های گوارشی و سوء هاضمه، عدم جذب آهن و کلسیم و ایجاد بیماری های کم خونی، خستگی زودرس و حتی تضعیف حافظه افزود: به دلیل اهمیت این موضوع، نان تولید شده توسط این نانوای مبتکر در چندین مرحله توسط واحد کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 و همچنین دانشگاه علوم پزشکی مازندران مورد آزمایش قرار گرفت که برآیند تمامی این آزمایشات ثابت می کند نان تولید شده توسط آقای سید حبیب حسینی فاقد جوش شیرین است.

مشاور مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور تاکید کرد: اکثر خبازان خصوصا لواش پزها تصور می کردند که بدون استفاده از جوش شیرین نمی توان نان مرغوب تولید کرد در حالی که این نانوای ساروی بدون استفاده از این ماده مضر نان لواش و بربری با کیفیت عالی تولید می کند.

وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که با اقدامات صورت گرفته شرایطی فراهم شود تا این نانوای خلاق بتواند ابتکار مذکور را به نام خود ثبت نماید.

انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.