اهواز؛

کاهش تولید فرآورده های دامی در شادگان

مدیر جهاد کشاورزی شادگان از کاهش 4 درصدی تولید شیر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ حمید مطرودی علت کاهش تولید را کمبود علوفه در اثر بحران کم آبی و خشکسالی در سال 93 بیان کرد و گفت: تولید شیر از  هزار 35 تن در سال به 31 هزار تن کاهش یافته است.

وی همچنین به کاهش تولید گوشت قرمز اشاره کرد و اظهار داشت: میزان تولید این محصول در شادگان از 2 هزار و 800 تن به 2 هزار و 300 تن رسیده است.

انتهای پیام/ی
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.