میوه‌هایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.

محمد کاشانی مدرس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ضد سرطانی بودن هسته‌های میوه‌هایی که استفاده می‌کنیم؛ گفت: میوه انگور بسیار شیرین است و هسته انگور اگر با دندان شکسته شود موادی را از خود ترشح می‌کند که ضد سرطان است، انار آنتی اکسیدان بسیار خوبی است و در هسته آن نیز وجود دارد، هسته زرد آلو چون تلخ است باید روزی 15 عدد از این هسته خورده شود و این هسته هم خاصیت ضد سرطانی دارد همچنین می‌توان از این هسته روغن تهیه کرد‌. 

وی تصریح کرد: میوه‌هایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و می‌تواند به عنوان آنتی کانتر محسوب شود، برگه زرد آلو خون ساز است و سیستم ایمنی بدن را تقویت و می‌تواند بدن را از لحاظ وزنی متعادل کند. 


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۰:۳۵ ۱۸ دی ۱۳۹۶
ما نغهمبدیم هسته زردالو سیب بخوریم یا نه ایا مرگ اور است .یا ضد سرطان.
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۷:۴۳ ۱۸ دی ۱۳۹۶
چه خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۷ دی ۱۳۹۶
ما آخرش نفهمیدیم هسته ی زرد آلو بخوریم یا نخوریم شما در تاریخ 12تیر93 در خبر به شماره 4895785تیتر زدید هسته ی زردالو نخورید موجب مرگ میشه الان میگید بخورید ضد سرطانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۷ دی ۱۳۹۶
خو بود
Iran (Islamic Republic of)
بهرامی از شهرضا
۱۷:۱۹ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
ما آخرش نفهمیدیم هسته ی زرد آلو بخوریم یا نخوریم شما در تاریخ 12تیر93 در خبر به شماره 4895785تیتر زدید هسته ی زردالو نخورید موجب مرگ میشه الان میگید بخورید ضد سرطانه
آخرین اخبار