محمد کاشانی مدرس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ضد سرطانی بودن هستههای میوههایی که استفاده میکنیم؛ گفت: میوه انگور بسیار شیرین است و هسته انگور اگر با دندان شکسته شود موادی را از خود ترشح میکند که ضد سرطان است، انار آنتی اکسیدان بسیار خوبی است و در هسته آن نیز وجود دارد، هسته زرد آلو چون تلخ است باید روزی 15 عدد از این هسته خورده شود و این هسته هم خاصیت ضد سرطانی دارد همچنین میتوان از این هسته روغن تهیه کرد.
وی تصریح کرد: میوههایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و میتواند به عنوان آنتی کانتر محسوب شود، برگه زرد آلو خون ساز است و سیستم ایمنی بدن را تقویت و میتواند بدن را از لحاظ وزنی متعادل کند.
انتهای پیام/