محراب مرزبان فوق تخصص جراحی قلب در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به خطرات اضافه وزن برای مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی گفت: وجود چربی زیاد در رژیم غذایی افراد خطر بروز و تشدید بعضی از بیماریها مانند بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
وی در ادامه افزود: به بیماران قلبی و عروقی توصیه میشود با مصرف روزانه میوه به خصوص میوههای رنگی مانند آلوسیاه، گیلاس و آلبالو به درمان هر چه سریعتر بیماری خود کمک کنند.
دکتر مرزبان با بیان فوائد سیر، لیمو و فلفل سیاه برای بیماران قلبی و عروقی گفت: طبق تحقیقات صورت گرفته، مصرف محلول سیر، لیمو و فلفل سیاه برای بهبود وضعیت بیماری، بیماران قلبی و عروقی بسیار مفید است.
متخصص قلب خاطرنشان کرد: مصرف محلول سیر، لیمو و فلفل سیاه بر خلاف تصور برای معده و دستگاه گوارش هیچگونه مشکلی ایجاد نمیکند.
انتهای پیام/