به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از قم، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم حسین علی بیگی با اشاره به اینکه سن کشتار مرغ یکی از عوامل موثر در بهبود شاخصهای اقتصادی تولید است، گفت: اساس سیاست این معاونت کاهش هزینههای تولید، کاهش ضایعات، افزایش بهره وری، بهبود کیفیت گوشت مرغ و با توجه به ملاحظات سلامت جامعه با هدفگذاری جهت کاهش سن کشتار مرغ و پرورش مرغ ۴۲ روزه و به دنبال آن کاهش وزن کشتار مرغ زنده است.
وی به اهداف و مزایای طرح اصلاح وزن کشتار و پرورش مرغ ۴۲ روزه اشاره کرد و بیان داشت: کاهش بیماریها و درصد تلفات واحدهای مرغداری و کاهش هزینههای سوخت و انرژی در یک دوره پرورش از جمله مزایای این طرح است.
علی بیگی، کاهش ضریب تبدیل غذایی و افزایش بهره وری را یکی دیگر از مزایای اجرای این طرح دانست و گفت: با کاهش سن کشتار، دورههای پرورش در سال افزایش پیدا میکند و از این موضوع به اقتصادی شدن تولید کمک خواهد کرد.
وی در ادامه سخنان خود گفت: کاهش هزینههای واکسیناسیون و درمان، صرفه جویی ارزی در بخش خوراکها، دارو، واکسن و... و ساماندهی تولید جوجه یک روزه از دیگر مزایای اجرای این طرح به شمار میرود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم ادامه داد: با اجرای این طرح و با استفاده از پتانسیل موجود و بدون افزایش کمی مرغداریها، تولید در سال افزایش پیدا میکند.
وی اضافه کرد: با اجرای این طرح و با توجه به استانداردسازی کمی و کیفی لاشه صادرات گوشت مرغ به طور قابل توجه افزایش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اجرای طرح مناسبترین سن کشتار مرغهای گوشتی گفت: اقتصادی شدن تولید، کاهش هزینهها، افزایش تقاضا برای تولید جوجه یکروزه، کاهش قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت، کوتاه شدن زمان برگشت سرمایه و افزایش کیفیت گوشت تولیدی از دیگر مزایای این طرح است.
انتهای پیام/پ