به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان مدير جهاد كشاورزي شهرستان رفسنجان با اشاره به عرضه این مرغ در نیمه اول آبانماه امسال در سطح شهر گفت
در تولید این مرغ سن کشتار بین بازه زمانی ۳۵ تا ۴۰ روز است و مصرف آنتی بیوتیک در ۱۰ روز قبل از کشتار کنترل می شود.
رضا بمانی افزود: این طرح به صورت آزمایشی در مدت ۶ ماه اجرا می شود و تاکنون از سوی ۱۲ مرغدار اعلام آمادگی شده است.
وی با بیان اینکه پروتکل این طرح نهایی شده است و وارد مرحله اجرا گردیده خاطر نشان کرد: تمرکز این پروتکل بر روی کنترل آنتی بیوتیک و کاهش سن کشتار است و اول مهرماه قرارداد با تعاونی مرغداران بسته می شود.
بمانی یادآورشد : در این طرح مرغ به دو صورت گرم و منجمد تکه شده در بسته بندی های نارنجی رنگ عرضه می شود.
انتهای پیام/س