به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "علیرضا شیری" روانشناس و استاد دانشگاه و "شهلا میرگلوبیات" نائب رئیس فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی ویژه خبری دوشنبه 23 شهریور ماه به بررسی موضوع عوامل افزایش طلاق در کشور پراختند.
تغییر در سبک زندگی افراد از عوامل جدید در افزایش آمار طلاق است
در ابتدای این برنامه شیری استاد دانشگاه درباره این که چه عوامل جدیدی در افزایش آمار طلاق موثر هستند گفت: پدیده هایی چون طلاق و مهاجرت که از انتخاب های جدی زندگی قاعدتاً چند لایه هستند.
وی ادامه داد: تغییرات نسلی و تغییراتی که در سبک زندگی افراد صورت گرفته باعث شده که افراد زمانی که می خواهند انتخاب کنند که زندگی شان را ادامه دهند یا جدا شوند هزینه هایی که در نظر می گیرند یا انتخاب های دیگری که برایشان پیش می آید به دلیل این که است که سبک زندگی عوض شده و امکانات و انتخابات جدیدی برای آن ها به وجود آمده است.
از آموزش مهارت های زندگی به کودکان غفلت کردیم
شهلا میرگلو بیات نائب رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز با بیان این که ما مهارت های زندگی را به کودکانمان یاد ندادیم گفت: بهترین زمان آموزش که دوران کودکی است را برای آموزش مهارت های زندگی رها کردیم و در مدرسه تنها سعی می کنیم که مسئله آموزشی را دنبال کنیم و بر این اساس مسئله پرورشی در دوران کودکی و نوجوانی مورد غفلت قرار گرفته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان داشت: انسجامی که باید بین دستگاه های مختلف در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی وجود داشته باشد وجود ندارد و این از هم پاشیدگی باعث شده که در سنینی که باید تربیت و آموزش مورد توجه قرار گیرد مورد غفلت واقع شده و زمانی که شخصیت شکل می گیرد ما به دنبال اصلاح شخصیت می گردیم.
افزایش آمار طلاق در کشور یک زنگ خطر است
وی با بیان این که افزایش آمار طلاق یک زنگ خطر است خاطر نشان ساخت: ما باید به این مسئله بیشتر توجه کنیم ضمن این که سال گذشته در کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی نشست های مختلفی در ارتباط با این موضوع در استان های مختلف برگزار کردیم که در بیشتر آن ها مسئله تربیتی از عوامل افزایش آمار طلاق عنوان گردید.
میرگلوبیات با اشاره به این که باید واقعیت ها گفته شود تا مسائل مورد بررسی و حل شدن قرار بگیرد گفت: در مسئله عفاف و حجاب موفق نبوده ایم به طوری که در رابطه با تربیت فرزندانمان هم نیز موفق عمل نکرده ایم.