معاون اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمانشاه گفت : تنها دستگاه کشوری که مجاز به صدور نشان ملی محصول ارگانیک بوده سازمان ملی استاندارد است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حسن کزازی با بیان اینکه گرفتن علامت ملی ارگانیک کاری دشواراست گفت : مزرعه تولید کننده محصول تا سه سال باید در قرنطینه باشد تا هیچگونه سم و یا کودی برای محصول استفاده نشود.

کزازی خاطر نشان کرد: تبلیغات محصولات ارگانیک مانند مرغ سبز و امثال آن مورد تایید سازمان ملی استاندارد نیست.

وی درپایان گفت: دریافت علامت استاندارد مواد غذایی سالم شرایط راحت‌تری داشته و این علامت با علامت ملی ارگانیک متفاوت است.


انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.