رییس مرکز تحقیقات سازمان جهادکشاورزی استان اعلام کرد: مصرف کودهای شیمیایی درباغات ومزارع استان زنجان طی چند سال اخیر به میزان یک‌ سوم کاهش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز زنجان؛ مهدی طاهری گفت: با بررسی میزان سلامت محصولات کشاورزی ،استان از نظر آلودگی به نیترات، عناصر سنگین و سموم شیمیایی به مدت دو سال به این نتیجه رسیدیم که محصولات کشاورزی استان زنجان در مقایسه با سایر استان‌ها سالم بوده و به عبارتی این محصولات می‌توانند با تولیدات سایر مناطق کشور رقابت کنند.

وی افزود:کشاورزان زنجانی به جای مصرف کودهای نیتراته به مصرف پتاسیم روی آورده‌اند و علت آن بالا بودن نیاز پتاسیمی خاک‌ها ی این استان است.

در استان زنجان در سال 2 میلیون و 200 هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید می شود.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.