به گزارش خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ استفاده افراد از شیرهای فله و غیر پاستوریزه به سبب عدم شناسنامه و آزمایشهای میکروبی و شیمیایی میتواند مسبب هزاران بیماری مشترک دام و انسان و در نهایت ضربه مهلک به جامعه شود.
کنترل و آزمایش صنایع لبنی از نظر کیفیت و سلامت، پارامترهایی به افراد داده می شود به گونهای که محصول پس از آزمایش و قرنطینه در صورت ایراد از گردونه تولید خارج می شود و این در حالی است که برخی از افراد به سبب آگاهی پایین تصوری مبنی بر استفاده پالم و وایتکس در محصولات کارخانجات لبنی دارند و متاسفانه براساس این باورهای غلط سودجویان از ذائقه برخی افراد استفاده کرده و در همین راستا کارخانجات لبنی دارای شناسنامه به هیج وجه نمی تواند از وایتکس در محصولات خود استفاده کنند و از طرفی در صورت استفاده وایتکس، محصول پس از دو ساعت به حد انفجار می رسد و این موضوع تاکنون در مورد کارخانه و برندی ثابت نشده است.
براین اساس گزارش؛ در دنیا از سال 1930 فروش محصولات سنتی و فله ممنوع بوده و همواره لازم است ماموران بهداشت در صورت مشاهده چنین اقداماتی به سرعت با افراد برخورد داشته باشند زیرا شیرهای سنتی همان شیرهای برگشتی کارخانهها است که آنها به سبب داشتن بار میکروبی و آنتی بیوتیک وعدم کیفیت پارامترهای دریافتی شیر از مصرف آن خودداری نمودند.
همچنین افراد با آزمایش بدترین شیر کارخانجات و بهترین شیر سنتی مشاهده می کنند که بار میکروبی شیرهای فله تومورهای پستانی را به همراه دارد که صنایع لبنی به خاطر عدم کیفیت پارامترهای دریافتی آنها را رد کردند.
گرچه افزایش قیمت محصولات پاستوریزه به سبب هزینه های آزمایش کیفی و ظروف یکبار مصرف نسبت به سنتی موجب شده افراد تمایل بیشتری نسبت به خرید لبنیات سنتی از خود نشان دهند و از سویی بعد از هدفمندی یارانه ها مصرف سرانه شیر در کشور کاهش پیدا کرده به گونه ای که مشکلات پوکی استخوان در زنان بیشتر شده که همواره لازم است دولت تولید کننده و مصرف کننده را مورد حمایت خود قرار دهد تا شاهد مشکلاتی همچون تب مالت یا بروسلوز در کشورنباشیم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ دستگاه های نظارتی اعم از استاندارد و بهداشت در کارخانهها مستقر هستند که در صورت تخلف بلا فاصله پروانه آنها باطل و برخورد خواهد شد در حالیکه شیرهای بدون شناسنامه فاقد نظارت دستگاههای نظارتی هستند که در صورت انتقال بیماری مشترک دام وانسان کسی پاسخگو به افراد نخواهد بود.
در واقع ورم پستانی یکی از شایع ترین بیماری های دام است که در صورت استفاده شیرهای فله و جوشاندن آن تنها لاکتوز و کلسیم شیر از بین می رود که همواره لازم است متخصصان و رسانه ها مردم را از این موضوع آگاه کنند زیرا برخی افراد از عواقب استفاده شیرهای فله بی اطلاع هستند.
در این راستا محمدرضا اسماعیلی مدیر عامل اتحادیه شرکتهای تعاونی فرآوردههای لبنی کشور در گفتگو با
باشگاه خبرنگاران جوان در این خصوص اظهار داشت: در واقع افراد به سبب بی اطلاعی یا آگاهی کافی نداشتن تصوری مبنی بر استفاده پالم و وایتکس در محصولات لبنی کارخانجات دارند در حالیکه متاسفانه این باورهای غلط ذائقه برخی افراد سودجواست چون محصول دارای شناسنامه به هیج وجه نمیتوانند از وایتکس در محصولات خود استفاده کنند.
وی در ادامه بیان کرد: استفاده از وایتکس تاکنون در مورد هیچ کارخانه و برندی اثبات نشده بلکه این شایعات و باورهای غلط ساخته ذهن افراد سودجو بوده که علیه تولید وصنعت کشور توطئه میکنند وبه عبارتی با سلامت افراد بازی میکنند .
اسماعیلی افزود: در دنیا از سال 1930 فروش محصولات لبنی سنتی ممنوع ومجرمانه بوده و فروش این محصولات پیگرد قانونی داشته است.
وی خاطر نشان کرد: محصولات پاستوریزه به سبب آزمایش و کنترل شیر میتواند پارامترهایی از نظر کیفیت و سلامت به افراد بدهد در حالیکه محصولات سنتی فاقد آزمایش های میکروبی و شیمایی هستند.
مدیر عامل اتحادیه فرآوردههای لبنی تصریح کرد: در واقع برای صنایع لبنی صرفه اقتصادی ندارد که از شیر خشک کیلویی 2500 تومان در محصولات خود استفاده کنند این در حالیست که افراد سودجو میخواهند تولید وامنیت غذایی کشور را به خطر بیندازند.
اسماعیلی تاکید کرد:دولت با پرداخت مشوقهای صادراتی، اختصاص 10 الی 15 درصدی هزینههای درمان واخذ مالیات از نوشیدنیهای غیر مضر میتواند تاثیر بسزایی در رونق و استقبال بازار مصرف کننده داشته باشد.
براساس این گزارش؛ فروش لبنیات سنتی از سال 1930 در دنیا ممنوع بوده وبرخی افراد به سبب بی اطلاعی تصوری مبنی بر استفاده پالم و وایتکس در محصولات لبنی پاستوریزه دارند این در حالیست که کارخانجات به سبب شناسنامه دار بودن محصول به هیج وجه نمیتوانند از وایتکس در محصولات خود استفاده کنند اما از سویی گران بودن محصولات پاستوریزه نسبت به محصولات سنتی موجب شده افراد تمایل بیشتری به استفاده لبنیات سنتی و فله از خود نشان دهند که در این زمینه همواره لازم است دولت برای ادامه پیدا نکردن این تصورات غلط افراد، با حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده وهمچنین متخصصان تغذیه ورسانه ها با آگاه کردن و هشدارهای کافی و وافی در خصوص عواقب استفاده لبنیات سنتی را به افراد بدهند تا از بروز مشکلات وبیماری هایی نظیر تب مالت در کشور جلوگیری شود.
انتهای پیام/
وگفتین:دستگاه های نظارتی اعم از استاندارد و بهداشت در کارخانهها مستقر هستند !!!
اگه چنین دستگاه هایی وجود داشت چرا از پالم استفاده شد. اگه وجود داشت چرا در برنامه خوب حساس نشو از شبکهء خبر گفته شد هشتادو هفت درصد شیرهای پاکتی را آب تشکیل میده وفقط سیزده درصد آن شیراست
نه تنها در شیر بلکه در تمام زمینه ها چه اقتصادی وچه مواد غذایی و... نظارت بشدت ضعیفه
اگه مستقر بود که روغن پالمپ نمی ریختن تو شیر بعدش دستگاهای نام برده هم از خودشونن...
فکر کنم البته یقین کامل دارم که خیلی سالم تر و بهتر از محصولات لبنی شرکتی هستش این حرفا هم به خاطر بدست آورد ن بازار هست.و درنهایت گول این حرفها رو نخورید.