محمد رضا اسماعیلی مدیر عامل اتحادیه فرآوردههای لبنی کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ممنوعیت فروش لبنیات سنتی اظهار داشت: در محصولات سنتی امکان استفاده از شیرهای آلوده و آنتیبیوتیک به سبب نداشتن شناسنامه وجود دارد که این امر مسبب هزاران بیماری مشترک دام و انسان و در نهایت ضربه مهلک به جامعه خواهد شد.
وی افزود: در واقع با کنترل شیر میتوان پارامترهایی از نظر کیفیت و سلامت به افراد بدهیم و از سویی در کارخانههای لبنی با آزمایشگاههای میکروبی، شیمیایی و محیط قرنطینه وجود دارد که محصول پس از آزمایش و کنترل در صورت ایراد از گردونه خارج میشود.
اسماعیلی در ادامه بیان کرد: یکی از شایعترین بیماریهای دام ورم پستانی است که با جوشاندن از بین نمیرود که همراه متخصصان در این راستا مردم را از این موضوع آگاه کنند.
وی خاطرنشان کرد: افراد به سبب عدم هموژنیزه شدن شیرهای فله تصوری مبنی بر چربی بیشتر آن دارند در حالی که شیرهای فله و سنتی همان شیرهای برگشتی است که کارخانهها به سبب داشتن بار میکروبی و آنتیبیوتیک از استفاده آن خودداری کردهاند
مدیر عامل اتحادیه فرآوردههای لبنی کشور بیان کرد: کارخانهها زیر نظر وزارت بهداشت و استاندارد فعالیت میکنند از سویی در صورت اشکال به سبب شناسنامه بودن آن محصولات میتوانند به مراکز مراجعه کنند در حالی که در شیرهای فله این گونه نیست که همواره لازم است مسئولان متولی با نظارت بیشتر جلوی فروش این محصولات را بگیرند.
اسماعیلی تصریح کرد: محصولات پاستوریزه هزینههایی به سبب آزمایشات کیفی و ظروف یک بار مصرف داشته که با لا بودن قیمت این محصولات موجب شده افراد به سمت محصولات سنتی مضر روند که همواره باید دولت تولید کننده و مصرف کننده را مورد حمایت قرار دهند تا شاهد افزایش تب مالت یا بروسلوز در کشور نباشیم.
انتهای پیام/