به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد رضا جعفری لفوت افزود: نمایش خیابانی آبدزدک با توجه به بحران آبی موجود و لزوم مدیریت آب توسط شهروندان، نوشته شده است.
وی اظهار کرد: استفاده از آب نمای فانتزی، موزیکال و پانتومیم از ویژگیهای این نمایش است و در این نمایش به تاثیر مستقیم و غیر مسقیم عوامل برکاهش آب و سرقتهایی که از مایه حیات می شود؛ پرداخته شده است.
این کارگردان ادامه داد: با توجه به اینکه بیشتر مخاطبین ما رده سنی کودک و نوجوان هستند به همین دلیل نیز از تکنیکهای مختلفی برای جذب تماشاچی استفاده شده است.
جعفری لفوت با بیان اینکه نمایش خیابانی با نمایش صحنه ای بسیار متفاوت است عنوان کرد: مخاطب نمایش صحنهای از قبل برای دیدن این نمایش برنامه ریزی کرده و تا حدودی با نمایش آشنایی دارد؛ اما نمایش خیابانی نمایشی است که مخاطب به وسیله گروه اجرا کننده جذب می شود و این هنر گروه است که او را تا دقایقی پای کار نگه داشته و پبام خود را منتقل کند.
جعفری لفوت تصریح کرد: نگه داشتن گروه کودک در کنار خیابان برای دیدن یک نمایش بسیار سخت تر از نگه داشتن کودک در تئاتر صحنه است؛ به همین دلیل نیز طراحی و تکنیک ها باید مخاطب پسندانه و زیرکانه انتخاب شود.
وی ادامه داد: نمایش خیابانی باید در مدت 20تا 25 دقیقه بتواند با زبان ساده و عامیانه، مفهوم مورد نظر را به مخاطب انتقال دهد و گروه باید بتواند استفاده بهینه را از وقت داشته باشد.
انتهای پیام/ح