اختلالات بافت مغزی از شایع‌ترین عوارض مننژیت است.

دکتر جامعی متخصص مغز و اعصاب در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در مورد بیماری مننژیت باکتریایی اظهار کرد: بیماری مننژیت باکتریایی جزء بیماری‌های عفونی طبقه‌بندی می‌شود.

وی در خصوص علائم مننژیت باکتریایی گفت: معمولا این بیماری یکسری علائم اولیه دارد که شامل تب، خستگی، ضعف و گرفتگی عضلات  است که با یک معاینه ساده توسط پزشک شناسایی می شود. یکی دیگراز علائم این بیماری حالت تیر کشیدگی و برق گرفتگی در امتداد ستون فقرات است.

این متخصص قلب و عروق در خصوص راه درمان عنوان کرد: تنها راه درمان مننژیت باکتریایی دارو درمانی و استفاده از آنتی بیوتیک می‌باشد که بنا به ضرورت ممکن است به صورت‌های دوز انجام شود. رسیدگی به موقع به بیمار خیلی اهمیت دارد، در غیر اینصورت می تواند صدمات جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به عوارض احتمالی این بیماری گفت: پرده‌های مننژ در اطراف مغز قرار دارد و وقتی دچار التهاب می شود به صورت انسوسالیت به مغز آسیب می‌زند. از عوارض شایع این بیماری اختلالات بافت مغزی است که ممکن است فرد را تا حد مرگ پیش ببرد. اگر بیمار به درمان جواب ندهد ممکن است دچار تشنج‌های شدید گردد.

جامعی درباره عواملی که خطر را در مننژیت باکتریایی افزایش می‌دهد، عنوان کرد: در سنین پایین به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن ابتلا به بیماری مننژیت باکتریایی افزایش و مقاومت بدن در برابر بیماری کاهش می یابد. از عوامل موثر دیگر می‌توان به بیماری‌های عفونی مثل سینوزیت که درمان نشده باشد، اشاره نمود که احتمال ورود عفونت‌های فرصت طلب را افزایش می دهد.

وی در پایان گفت: دوره درمان بیماری مننژیت باکتریایی بستگی به زمان تشخیص بیماری دارد که معمولا بیش از یک ماه به طول نمی انجامد و به سرعت به درمان جواب می دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.