در طی این مراسم کفاش ضمن اشاره به بحث کیفیتبخشی به فعالیتهای آموزشی و پرورشی گفت: مربیان پرورشی و مشاوران باید توانمند باشند و در همین راستا طرح بهسازی نیروی انسانی با نگاه جامع به مقوله تربیت و سند تحول بنیادین و همچنین ساحت های 6 گانه تربیتی مورد تاکید وزیر آموزش و پرورش نیز است.
وی در ادامه افزود: در جشنواره امسال دو موضوع الگوهای برتر تدریس و سبک زندگی به طور ترکیبی مورد تجلیل قرار خواهند گرفت که در سالهای بعد این دو موضوع به صورت جدا از هم ارزیابی میگردد.
کفاش خاطر نشان کرد: در پی اجرای برنامه الگوهای برتر از سوی مشاوران و معلمان ارائه شده است و افرادی در این حوزه منتخب شده و در آیندهای نزدیک با ایجاد یک سایت اینترنتی این الگوها به راحتی در دسترس تمامی علاقمندان و همکاران قرار می گیرد.
کفاش ضمن اشاره به این موضوع که این تجربیات برای حل معضلات دانشآموزان بسیار موثر واقع شده است، گفت: در فراخوان تجارب برتر تربیتی 4 هزار و 110 اثر به دبیرخانه ارسال شد که 32 اثر به عنوان برگزیده تجلیل میشود.
وی همچنین در خصوص جشنواره الگوهای برتر تدریس هم تصریح کرد: مجموعا در متوسطه اول 2هزار و 469 اثر به دبیرخانه رسیده است که از هر استان دو نفر برتر انتخاب شدند که در مجموع 64 اثر کشوری را شامل میشود.
معاون فرهنگی آموزش و پرورش بیان کرد: در راستای ارتقای کیفی سطح زندگی این تجربیات به صورت مدون مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
ضرورت حضور مدیرانی همه جانبه در امر آموزشی و تربیتی
کفاش ضمن اشاره به این موضوع که جامعه امروز نیازمند نگاهی جامع به تعلیم و تربیت است گفت: در حال حاضر به مربی و مشاوری نیاز داریم که نگاه همه جانبه به پدیدههای تربیتی و پرورشی داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: نگاه بخشی در تعلیم و تربیت بزرگترین لطمه را به این مقوله خواهد زد و نباید فقط نگاه تک بعدی به پدیدههای آموزشی و تربیتی داشته باشیم.
وی در پایان اشاره کرد: امروزه فضای مجازی بخش عمده زندگی افراد را شامل میشود و باید با نگاهی مثبت و دور از مانع تراشی و به کارگیری سبک زندگی ایرانی و اسلامی این مسئله را هدایت کنیم و در واقع با نگاه و تفکر و تدبیری مثبت به حوزه تربیتی توجه داشته باشیم.
انتهای پیام/