مصرف هندوانه به سلامت قلب و کاهش فشار خون در افراد چاق و میانسال و زنان بالای 40 سال کمک می کند.

به گزارش خبرنگار كلينيكگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا محققان توجه شان به محتوای سیترولین هندوانه جلب شده است. سیترولین اسیدآمینه ای است که معمولا بوسیله کلیه ها و سایر اندام ها به اسیدآمینه آرژنین تبدیل می شود.

هر لیوان هندوانه حاوی 250 میلی گرم سیترولین است. سیترولین در بدن به سرعت به آرژنین تبدیل می شود. طبق تحقیقات جدید مصرف آب هندوانه قبل از فعالیت بدنی شدید به کاهش ضربان قلب و درد عضلات کمک می کند و این به خاطر سیترولین موجود در آن است.

مصرف هندوانه باعث اخراج اخلاط سوخته از بدن می شود. وقتی این اخلاط از بدن خارج شوند، فرد احساس نشاط بیشتری می کند. اخلاط سوخته بیماری های بسیاری در بدن به وجود می آورد. از جمله افکار بد و ایجاد سوءظن بدون دلیل، بدی رنگ پوست، حالات غیرقابل توصیف جسمانی و نفسانی که بسیار آزاردهنده هستند.

 پژوهش های انجام شده حاکیست که آب هندوانه به درمان تشنج و درد عضلات ناشی از تمرین های سخت ورزشی کمک نموده و آن عده از ورزشکار که قبل از تمرین ورزشی نیم لیتر آب هندوانه خورده اند کمتر در عضلات احساس تشنج کرده اند و تعداد ضربات قلب آنان کاهش یافته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: هندوانه ، قلب ، عروق ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.