سرمربی تیم ملی جودو کارگران کشور در ادامه افزود: برای حل این مشکل باید کارشناسی شود و علتهای این اتفاق پیدا شود که چرا ورزشکاران در رشته جودو خیلی زود و در سن کم خداحافظی می کنند.
خداحافظی زود هنگام ورزشکاری با سن کم باعث هدر رفتن سرمایههای ملی و سوختن استعدادهای این ورزش المپیکی می شود.
رئیس انجمن جودو کارگران کشور اظهار داشت: متاسفانه فدراسیون در چند سال اخیر در استعدادیابی و حتی نگه داشتن قهرمانان کم موجود مثل جواد محجوب، صفویه، جمال و... نتوانست موفق باشد و عملکرد ضعیفی را از خود بر جای گذاشت و همین اندک قهرمانان را هم سوزاند و از بین برد که این ضعف بزرگی برای مدیریت فدراسیون است، آنها به راحتی خداحافظی می کنند و ما هم چون جایگزین بهترین برایشان نداریم مجبور می شویم، آنها را با وعده های مختلف برگردانیم.
نه نمیتوانم خواستههایشان را برآورده کنیم و نه نمیتوانیم آنها را حفظ کنیم پس آنها را نابود می کنیم.
قمی در ادامه بیان داشت:اعزام کاروان یک نفره به مسابقات جهانی نشان دهنده مرگ جودو است و ما هم داریم جودو را دفن می کنیم درصورتی که در ایران و در ورزش های انفرادی پتانسیل های فراوانی داریم ولی متاسفانه بلد نیستیم از این پتانسیل ها استفاده کنیم و این نشان می دهد که ما در جودو موفق نبودیم.
وی اذعان داشت: این موضوع باید از سمت وزارت ورزش و کارشناسان خبره این رشته واکاوی و آسیبشناسی شود چون پیامدهای زیادی به دنبال خواهد داشت و نباید از آنها به راحتی گذشت.
من به عنوان یک کارشناس از هیئت رئیسه و مدیریت فدراسیون یک سوال دارم: چه فکری کردند که با یک ورزشکار به مسابقات جهانی می روند پس با این روند حتما مسابقات بعدی فقط یک مربی را اعزام میکنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم مسئولین ورزش کشور هر چه زودتر فکری به حال این ورزش المپیکی بکنند و برای ملایی در مسابقات جهانی هم آرزوی موفقیت می کنم.
انتهای پیام/