تحریک حس رقابت در میان زنان و مردان
یکی از گام های موفقیت در زندگی مشترک قرار دادن خویش در جایگاه مشخص هستی است. وقتی زن و مرد از جایگاهی که خداوند برای آنان مشخص کرده، خارج شدند، دیگر نمی توانند در کنار هم احساس خوشبختی کرده و مایه ی آرامش هم باشند.
در شبکه های ماهواره ای به شدت روی این مسأله تکیه می شود که زن و مرد رفیق هم نیستند؛ بلکه رقیب یکدیگرند. اگر زن اندکی غافل شده یا کوتاه بیاید، عقب افتاده و قافیه را می بازد. در برخی از برنامه های ماهواره ای ارزش مرد را در اندازه ی موجودی که تنها وظیفه اش پاسخ گویی به نیاز جنسی زن است پایین می کشند.
برنامه های ماهواره ای شبکه های همچون فارسی وان این رقابت را به اندازه ای تقویت کرده اند که چند همسری برای زنان را حقی معقول و عادلانه به شمار می روند.
در تعریف قوانین این رقابت، قانونی را به صورت زیرکانه به زنان آموزش می دهند که: ((اگر همسرت در حق تو خیانت کرد و با جنس مونث دیگری غیر از تو ارتباط برقرار کرد، این حق تو است که با او مقابله کنی و خیانت او را با خیانت پاسخ دهی. این کار نه تنها زشت نیست؛ بلکه حقی است که تو بدون عذاب وجدان می توانی از آن استفاده کنی.))
شما خانواده ای را تصور کنید که زن و مرد در آن، خود را رقیب یکدیگر دانسته و همیشه در این فکر هستند که از دیگری کم نیاورند. خانه بنا بود فضای رفاقت باشد تا در پرتو این رفاقت، آرامشی به دست بیاید؛ اما با وجود رقابت میان زن و شوهر آیا این خانه روی آرامش را خواهد دید؟
حالا کمی محدوده ی فرضمان را بزرگ تر کنیم. اگر زنان و مردان جامعه ای یکدیگر را رقیب هم بدانند و جنس مخالف را دشمنی ببینند که دائم بایدبا او جنگید و رقابت کرد، چه اتفاقی در آن جامعه خواهد افتاد؟
ایجاد حس رقابت در میان زنان و دختران برای جلب توجه مردان
صابر نیوز می نویسد جامعه ی مورد نظر غرب، جامعه ای است که فضای آن صحنه ای برای رقابت های هوس آلود است. گردانندگان اصلی این رقابت نیز زنان هستند. ابزار اصلی گردانندگان این رقابت هم خودآرایی است. خودآرایی در خانواده ی دلخواه غرب، یک ضرورت است. این خودآرایی باید بر محور تحریک امیال جنسی مردان باشد. در این میان فرقی میان دختر مجرد و زن متاهل وجود ندارد؛ زیرا در تفکر رسانه ای غرب که در شبکه های ماهواره ای نمود یافته، تأهل مانعی برای هوس رانی نیست.
زن و مرد به عنوان دو جنس مکمل باید هرکدام در جایگاهی که خدا برای آنان تعیین کرده، قرار بگیرند تا خود و جامعه ی انسانی را رشد دهند. حالا اگر دغدغه ی اصلی زنان یک جامعه، جلب توجه مردان باشد، آیا چنین جامعه ای روی رشد و پیش رفت را خواهد دید؟
منبع:جام نیوز
انتهای پیام/
ماهواره چند سالی هست که فرا گیر شده قبلش همه صدا و سیما خودمون را میدیدن بنظر من رسانه نقش مهمی داره ولی متاسفانه الان ما داریم یه دوره گزار را پشت سر میگذاریم و تو این چند ساله هم نسل جدید را نتونستیم با معیارهای دینی همسو کنیم
درثانی یه شبه که کسی مقلد اینا نمیشه!وقتی این کارها در اثر فراوانی و تکرار عادی شد و قبحش از بین رفت اونوقته که میبینی همه همونجوری شدن و خیلیا هم متوجه نیستند!
مثل اون معتاده که میگفت من معتاد نیستم الان 20 ساله که روزی 5 گرم بیشتر نمیکشم!
نابود می شن. و دیگر اینکه اونا از عمق دین و فرهنگ ما خبردارنیستند و آموزه های اخلاقی
پیامبر (ص) را نمی شناسند. وقت تلف می کنند.
مورد بعدی خود ما هستیم مثل خودم از آن روزی که ماهواره ها به خونه ها رفته چرا نتونسته
به خونه من بیاید مگر اینکه تو روزنامه و مجله این چیزها رابخوانیم و خبرها را بشنویم .
حالا آنها هرغلطی می خوان بکنند.
بنده اعتقاد دارم مهمترین چیزی که امروز ماهواره ها ،برای خانواد های ایرانی به همراه داشته چیزی جز سرگرمی و وقت گذرانی،کاستن از منزلت انسان متفکر و دعوت به روز مرگی ودعوت به رزدایل اثبات شده اخلاقی نداشته است.
درکلام آخر ،آنچه را برای انسان بی پاسخ گذاشته و آن را مبهم می سازد در کلام ماندگار...... از کجا آمده ام،آمدنم بهر چه بود.....
والعاقبه للمتقین