گروهی از کارشناسان دانشگاه میزوری در آمریکا معتقدند که تاثیر نوع پسماندها و زباله‌های غذایی بر محیط زیست متفاوت است.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،در یک مطالعه جدید آشکار شد که تقریبا 31 درصد از موادغذایی تولید شده در آمریکا در سال 2011 به زباله تبدیل شده است.

همچنین به گفته این کارشناسان، اگرچه به طور متوسط میزان مواد گوشتی کمتری در مقایسه با میوه‌ها و سبزیجات به زباله تبدیل شده اما برای تولید مواد گوشتی در مجموع انرژی بیشتری مصرف می‌شود. این انرژی هدر رفته به طور معمول در قالب منابعی است که می‌توانند تاثیرات منفی بر محیط زیست اطراف خود داشته باشند.

«کریستین کاستلو»، یکی از متخصصان این مطالعه گفت: در حالی که بسیاری از ما در مورد حجم مواد غذایی که دور ریخته می‌شوند نگران هستیم لازم است این موضوع را نیز در نظر بگیریم که در وهله اول برای تولید این مواد خوراکی چه مقدار انرژی مصرف می‌شود.

به گفته متخصصان، برای اینکه چرخ تجهیزات کشاورزی و دامپروری بچرخد به حجم زیادی از سوخت‌های دیزلی نیاز است و زمانی که مردم، مواد گوشتی را به زباله تبدیل می‌کنند بی‌تردید سوخت و همچنین کودهای استفاده شده برای تولید این نوع مواد خوراکی نیز به هدر می‌روند.

کارشناسان در این مطالعه به مردم و سازمان‌ها توصیه می‌کنند نه تنها نسبت به هدر رفتن مواد غذایی حساس باشند بلکه در عین حال در مورد نوع خوردنی‌هایی که تهیه می‌کنند نیز دقت کافی داشته باشند.

به گزارش شبکه اخبار محیط زیست، کارشناسان محیط زیست تاکید دارند که مردم باید زمان خریداری مواد گوشتی و آماده‌سازی آن دقت لازم را داشته باشند که تا حد امکان، زباله‌ای تولید نشود و در صورتی که غذای بیشتری تهیه می‌کنند ترجیحا از خوراکی‌های گیاهی باشد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.