به گزارش خبرنگار
حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری جشنواره تئاتر رضوی
؛ حسین محب اهری در گفتگو با این ستاد خبری گفت: تئاتر، بستر گستردهای برای نشر افکار، اندیشه و آرای گوناگون دارد و از ابعاد مختلف دارای این ویژگی و پتانسیل است که بتوان به وسیله آن هر موضوعی را مطرح کرد و مخاطب را در مقابل این نوع بیان هنری قرار داد؛ بنابراین جشنواره تئاتر رضوی نیز که مربوط به مسائل مذهبی درخصوص امام رضا(ع) است، برداشت بهینه و مناسبی از این شیوه هنری کرده است.
این بازیگر تئاتر و تلویزیون توضیح داد: جشنوارهها محملی را فراهم میآورند که بتوانند به گونهای متمرکزتر مخاطب را جذب کند و جشنواره تئاتر رضوی که به بسط اندیشه درباره امام رضا (ع) اختصاص دارد، نقطه عطفی در این حوزه به شمار میرود.
وی رویارویی با مخاطب از طریق زبان هنر به ویژه تئاتر و انتقال معانی و مفاهیم به وی از چنین طریقی را بسیار مفید و مطلوب دانست.
محب اهری در ادامه با بیان اینکه جشنواره، آغاز راه برای رسیدن به یک هدف غایی است، افزود: هر برنامهریزی برای شکل گیری و راه اندازی یک رویداد هنری به مدیریت نیاز دارد زیرا صرف برگزاری یک جشنواره کامل کننده هدف نیست؛ در واقع جشنواره بخشی از یک هدف است.
وی که با نمایش "دزدآب" در ادوار پیشین جشنواره تئاتر رضوی حضور داشته، ادامه داد: در جشنواره، نمایشها به صورت یک یا دو اجرا به مخاطب عرضه میشود و مخاطب او محدود خواهد شد به کسانی که در جشنواره این کارها را میبینند؛ اما آیا گروهی نمایشی را برای فقط دو اجرا تمرین و آماده میکند؟
این بازیگر تئاتر با تاکید مجدد بر اینکه برگزاری جشنواره صرفا یک نمونه کار و بخشی از یک هدف است، پیشنهاد داد: باید غایت کار این نمایشها اجرا برای عموم باشد و برنامهریزان و دستاندرکاران به گونهای مدیریت کنند تا گروهی که چندماه تمرین و اثر خود را در جشنواره عرضه میکند، اجراهای عمومی داشته باشد.
وی گفت: انتخاب کردن آثار برای حضور در جشنواره، پایان کار نیست بلکه ابتدای راه است تا مدیران را ملزم کند که تلاش برای ادامه کار که همان اجرای عمومی است را نیز در برنامه خود داشته باشند.
یادآور میشود دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی 25 الی 29 مرداد ماه سال جاری در استان خراسان شمالی(بجنورد) به دبيري حسين ثابت قدم وحيد برگزار میشود.
انتهای پیام/