محمد خزایی در گفتگو با خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص
جزئیات ارسال نامه به استانداران برای جذب سرمایهگذاری خارجی اظهار داشت: مدتی قبل نامهای به استانداران و مدیران کل سازمان سرمایهگذاری ارسال کردیم تا تلاش کنند نقشه راه تأمین منابع مالی یا سرمایهگذاری در استانها فراهم شود.
رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران افزود: در واقع محتوای نامه بر این مبنا بود که بخشهای دارای اهمیت شناسایی و مقادیری که نیازمند به سرمایهگذاری به ویژه سرمایهگذاری مستقیم یا BOT است، معرفی شوند که ما بتوانیم نقشهای از سطح نیازها برای تأمین منابع مالی و با رعایت اولویتهای اقتصادی کشور داشته باشیم.
طیبنیا در پی تهیه نقشهراه سرمایهگذاری برای وزارتخانهها وی افزود: همچنین وزیر اقتصاد نیز تصمیمی اینچنینی را برای وزارتخانهها و دستگاهها در سطح ملی دارند تا با کمک این برنامهها در بازه زمانی دو ماهه یک نقشه دقیقی از سطح نیازمندیها، حوزههای مختلف و تکنولوژیهای مورد نیاز به دست آید.
وی ادامه داد: در واقع بر اساس این نقشه راه، مبادلات و روابط اقتصادی خود را با کشورهای دنیا تنظیم میکنیم.
خزایی با بیان اینکه تنظیم روابط ما با کشورهای دیگر بر اساس اولویتهای اقتصادی خواهد بود، گفت: اگر استانها توانایی فنی برای تکمیل این نقشه را داشته باشند طی دو ماه و یا کمتر به نتیجه خواهیم رسید.
زیرساختها، مهمترین زمینه برای سرمایهگذاری خارجی معاون وزیر اقتصاد همچنین در خصوص مهمترین زمینهها برای سرمایهگذاری گفت: از نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی، در بخشهای مهم زیرساختی همچون ارتباطات، نفت، گاز، انرژی و حمل و نقل باید سرمایهگذاری صورت پذیرد.
وی افزود: در واقع سرمایهگذاری در این بخشها در مرحله اول برای توسعه اقتصادی و در مرحلهای دیگر برای افزایش صادرات بسترسازی میکند.
رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران افزود: افزایش صادرات دارای دو بعد است که شامل افزایش درآمدهای کشور و حضور مستمر ایران در بازارهای خارجی میشود.
انتهای پیام/