![آسفالت گذاری 88 هزار متر مربع از معابر در شهر ملارد آسفالت گذاری 88 هزار متر مربع از معابر در شهر ملارد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/5/13/3439848_920.jpg)
محبوب اکبری رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر ملارد در گفتوگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، بخش عمدهای از معابر این شهر زیر پوشش آسفالت گذاری قرار گرفته است.
وی افزود: پخش 9 هزار و 900 تن آسفالت در مساحتی بالغ بر 88 هزار متر مربع ، موید حجم وسیع طرح انجام شده در خیابانها و معابر این شهر است و در آینده نیز این روند استمرار خواهد داشت.
اکبری عنوان کرد: تکمیل پروژههای ساختمان شورای شهر ملارد از سوی مدیریت شهری با 2 هزار و 500 متر مساحت در 5 طبقه، از دیگر پروژههایی است که به مرحله بهرهبرداری رسید.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر ملارد، یادآور شد: احداث بازار روز دلناز شهر ملارد در مساحتی به وسعت 21 هزار متر مربع و در سه طبقه از دیگر پروژه های عمرانی به شمار می رود که عملیات احداث ْآن با هدف تسهیل توزیع مواد غذایی برای شهروندان این منطقه در اولویت قرار دارد.
انتهای پیام/